Tvrtka Kapetanović sistemi osnovana je 1994. godine u Zagrebu

Tvrtka Kapetanović sistemi osnovana je 1994. godine u Zagrebu

Cilj nam je pružanje profesionalnih usluga na području integracije televizijskih tehnologija i informacijsko-komunikacijskih sustava.

Sukladno razvoju tehnolgije, sveprisutnosti digitalnih multimedijskih sadržaja i tehnologija te konstantom rastu potrebe za složenim uslugama integracije, 2007. godine osnovan je ured u Bosni i Hercegovini s ciljem širenja i pružanja bržih i kvalitetnijih usluga na području jugoistočne Europe.

Naš tim spoj je iskustva i mladosti. Mi smo tim stručnjaka s dugogodišnjim iskustvom rada na području televizijskih tehnologija te poznavanja radnih procesa i razvojnih ciklusa proizvodnje televizijskog programa ali i mladih, visoko obrazovanih, kreativnih i inovativnih stručnjaka koje karakterizira proaktivni i analitički pristup poslu. Iskustvo, stručnost i znanje uz odgovornosti i fleksibilnost predstavlja dobitnu kombinaciju kao garanciju uspjeha i zadovoljstva naših klijenat

NAZIV

Kapetanović Sistemi d.o.o.

ADRESA

Platana 20, Strmec, 10431 Sveta Nedelja

TELEFON

+385 1 604 0544

+385 1 604 0585

Radno vrijeme

Radni dan: 09:00 - 17:00

Subota: Zatvoreno

Nedjelja: Zatvoreno

OIB

09539646589

DJELATNOST

Elektronički uređaji

DRUŠTVENE MREŽE

Tvrtka smo fokusirana na pružanje visoko kvalitetnih usluga integracije raznovrsnih tehničkih sustava koja uključuju radio i televizijske sustave, multimedijske sustave, sustave kontribucije i distribucije audiovizualnog sadržaja, multimedijske sustave.

Pošaljite upit | Kontaktirajte nas

Unesite svoju djelatnost

Povećajte prodaju Objavite svoj oglas!

Povećajte prodaju
Započnite još danas
Dopustite da Vas nađu

Trebate Internet usluge?

WEB stranice, Facebook promocija, Google pozicioniranje Kontaktirajte nas

WEB stranice
Facebook promocija
Google pozicioniranje